Hozzávalók:
280 g liszt
250 g Rama /sütőmargarin/
100 g darált dió
70 g cukor
egész mandula
Elkészítése:
A lisztet, vajat, diót, cukrot összegyúrjuk.
A tésztából kb. 10 cm hosszú ujj formájú rudakat formázunk.
Az ujjak végére, a köröm helyére egy szem egész mandulát illesztünk.
Majd sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk.
200 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
280 g liszt
250 g Rama /sütőmargarin/
100 g darált dió
70 g cukor
egész mandula
Elkészítése:
A lisztet, vajat, diót, cukrot összegyúrjuk.
A tésztából kb. 10 cm hosszú ujj formájú rudakat formázunk.
Az ujjak végére, a köröm helyére egy szem egész mandulát illesztünk.
Majd sütőpapírral kibélelt tepsibe rakjuk.
200 fokos előmelegített sütőben 15-20 percig sütjük.
Jó étvágyat hozzá!
.
.
